google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Само преди няколко седмици букмейкърите “облякоха” Серина Уилямс в ролята на абсолютен фаворит преди мача и с Цвети Пиронкова на четвъртфиналите на US Open.

Тогава bet635 bonus определи коефициент 1.16 за краен успех на мощната американка, докато ставката за българската тенисистка беше 5.00. Съвсем същите бяха и winbet предложенията за бонуси.

Днес картината е видимо променена, като букмейкърите съвсем не припознават Цвети като тотален аутсайдер в двубоя на червените кортове в Париж.

Bet365 България оценява шансовете на Уилямс за победа с 1.40, докато тези на Пиронкова – с 3.00. Още по-предпазливо е подходено и при създаването на коефициентите за победа в първия сет. Там срещу името на Серина стои ставка от 1.44 срещу 2.62 за Цвети.

Идентични са предложенията и на Winbet Bulgaria – предлаганият коефициент за краен успех на Уилямс е 1.38 срещу 3.00 за нашето момиче.

Букмейкърът предлага интересен залог за броя на спечелените от Цвети геймове. Повече от 10 гейма на сметката на българката са оценени с 1.86, а точно 10 или по-малко – с 1.84.

Срещата е втора от днешната програма на централния корт “Филип Шатрие”, който е покрит и не се влияе от амосферните условия. Очаква се началото да бъде поставено около 14.00 часа.