Bwin предвижда нов успех на Аржентина в световните квалификации
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентина ще посрещне Перу на стадион „Ел Монументал“ в Буенос Айрес за мач от квалификационната кампания за Мондиал 2022 в петък от 02:30 часа наше време.

В момента аржентинският тим е на 2-ро място в класирането с 22 точки, докато следващите им опоненти са на 7-ма позиция с 11 пункта и имат скромни шансове да се класират на световните финали в Катар догодина. Предвид разликата в класите между двата отбора и домакинското предимство на Аржентина, не е изненада, че на сайта за спортни залози bwin.com букмейкърът дава доста по-нисък коефициент за победа на „гаучосите“ и предвижда нов техен успех в световните квалификации.

Аржентина разби Уругвай с класическия резултат 3:0, когато двата тима се срещнаха за квалификационния им мач за Световно първенство 2022 г. в Буенос Айрес в понеделник. Албиселесте в момента са непобедени в двадесет и четири поредни мача и вдигнаха трофея на Копа Америка през лятото. В момента аржентинците са в много добра форма и се очаква да добавят още три точки към актива си по пътя към Мондиал 2022. Аржентина не е допуснала повече от гол в единадесет срещи и успя да запази седем сухи мрежи за периода, така че се представя силно в защита. От друга страна Лионел Меси и неговите съотборници вкараха точно по три гола в три от предишните четири срещи. Три от последните пет мача на Аржентина предложиха над 2,5 гола, докато само в един от тях и двете участващи нации успяха да вкарат. Ето защо е малко вероятно да видим попадения в двете врати в мача Аржентина – Перу, като Bwin дава висок коефициент за опцията Гол/Гол.

Тимът на Перу загуби с минималното 0:1 при гостуването си на Боливия в понеделник. В последно време отборът е непостоянен, като успя да спечели само два от последните си осем мача за редовните 90 минути и допусна четири поражения в процеса. Нито една от тези осем срещи не завърши с победа за гостуващите нации, тъй като домакините записаха шест победи за периода. Всяка от трите победи на перуанците в последните дванадесет срещи на тима съвпада с трите пъти, когато успяха да запазят суха мрежа. Всичките им последни пет мача доведоха до по-малко от три отбелязани гола, като един стана свидетел на попадения в двете врати.
Националните отбори на Перу и Аржентина се изправиха един срещу друг за последно през ноември 2020 г., когато Лионел Меси и компания записаха рутинна победа с 2:0 на чужд терен в мач от квалификациите за Световно първенство през 2022 г.

Аржентинците са непобедени в четиринадесет поредни сблъсъка срещу Перу, което е впечатляващо. За този период Аржентина е записала десет победи и четири равенства, но не успяха да регистрират поредни победи в последните осем срещи. Много е вероятно все пак това да се промени в петък, когато „гаучосите“ са фаворити за успеха според гиганта в онлайн залозите Bwin. Последната и единствена победа на Перу над Аржентина за предходните 22 мача бе постигната през 1997 г., когато се наложиха с резултат 2:1. В два от последните пет мача между двете нации бяха отбелязани над 2,5 гола, като три от тях предложиха на феновете размяна на голове.