Челси е близо до подписа на голям талант на Ривър Плейт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" може да привлекат аржентинския младеж Клаудио Ечевери срещу 25 млн. евро

Според испанската медия Defensa Central, тимът на Челси е лидер в битката за подписа на 17-годишния нападател Клаудио Ечевери. “Сините” може да задействат клаузата от 25 милиона евро в договора на таланта на Ривър Плейт, който е цел и на Реал Мадрид.

Челси няма да спре преследването на талантливи младежи, тъй като те продължават да следят постоянно развитието на някои топ имена на трансферния пазар. “Сините” са активни в Южна Америка, откакто новите им собственици поеха управлението, а сега имат още една бъдеща сделка в процес на подготовка.

През последните 18 месеца тимът от Западен Лондон е похарчил над милиард паунда за нови играчи, повечето от които са под възраст от 25 години. Сега 17-годишната трансферна цел на Реал Мадрид – Клаудио Ечевери, става най-новото име, което се появява на радара им преди януарския трансферен прозорец от Южна Америка.

Челси следи ситуацията на играча в Ривър Плейт. Лондончани искат да го привлекат на Стамфорд Бридж, но са изправени пред огромната задача да убедят играча да избере тях пред клубове като Манчестър Сити, които проявяват интерес, както и Реал Мадрид.

“Сините” от Лондон са готови да платят на Ривър Плейт необходимите им 25 милиона евро. Според Transfermarkt текущата стойност на Ечевери е едва около 4 милиона евро, но потенциалът му е много голям.