Важни играчи на Черно море пропускат двубоя със Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Проблеми за Илиан Илиев преди последния мач на "моряците" за 2023 г.

В събота отборът на Черно море посреща Славия за последен мач за двата тима през 2023 г. Срещата от 20-ия кръг на efbet Лига на “Тича” е ключова за “моряците” в битката им за първото място в класирането. В момента Черно море дели първата позиция с ЦСКА, като двата тима имат по 42 пункта.

Наставникът на варненци Илиан Илиев избра групата 21 за последния двубой на тима за годината. Специалистът няма да може да разчита на някои важни футблисти – Мазир Сула пропуска срещата, след като получи червен картон в предходния двубой с Етър. Поради контузия аут за мача е и бранителят Цветомир Панов. Брено Тейшейра също няма да бъде на разположение на Илиев за двубоя с “белите”.

От Черно море информират феновете, че билетите за срещата вече са в продажба и могат да се закупят в мрежата на „Eventim“. В деня на срещата касите на “Тича” отварят в 13 часа.

Групата на Черно море за домакинството на Славия: Иван Дюлгеров, Християн Славков, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Росен Стефанов, Арлинд Дакай, В. Панайотов, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Николай Златев, Мартин Милушев, Е. Пашеко, П. Гарсия, Атанас Илиев, Исмаил Иса.