google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джуд Белингам няма да се подлага на операция на рамото според думите на италианския тактик

Наставникът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, заяви, че към днешна дата няма да се наложи операция на рамото на Джуд Белингам, въпреки че английският халф се бори с контузия през кампанията. Но това не повлиява на предстаявянето на Джуд, който е звездата на Реал Мадрид.

Все пак трябва да се отбележи, че 20-годишният полузащитник не взе участие при победата на Реал Мадрид над Валенсия с 5:1 миналия месец, както и два мача на националния отбор на Англия поради контузията си. Бившият халф на Борусия Дортмунд се завърна в игра срещу Кадис на 26-ти ноември, а 3 дни след това получи и травма в глезена при успеха с 4:2 срещу Наполи в Шампионската лига.

В последния мач на Реал през миналия уикенд Белингам бе на терена срещу Гранада, като се очаква и днес да бъде в действие при гостуването на Бетис в Ла Лига.

“Рамото е нещо, за което той трябва да се погрижи, за да стане по-силен. С всеки изминал ден той ще става все по-добър в това отношение. Не и сега (б.р. за евентуална операция) Рамото му може да се оправи във времето и той ще трябва да се оперира, но сега е изключено. Той се справя добре”, каза Карло Анчелоти.