Анчелоти с коментар за състоянието на звезда на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джуд Белингам няма да се подлага на операция на рамото според думите на италианския тактик

Наставникът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, заяви, че към днешна дата няма да се наложи операция на рамото на Джуд Белингам, въпреки че английският халф се бори с контузия през кампанията. Но това не повлиява на предстаявянето на Джуд, който е звездата на Реал Мадрид.

Все пак трябва да се отбележи, че 20-годишният полузащитник не взе участие при победата на Реал Мадрид над Валенсия с 5:1 миналия месец, както и два мача на националния отбор на Англия поради контузията си. Бившият халф на Борусия Дортмунд се завърна в игра срещу Кадис на 26-ти ноември, а 3 дни след това получи и травма в глезена при успеха с 4:2 срещу Наполи в Шампионската лига.

В последния мач на Реал през миналия уикенд Белингам бе на терена срещу Гранада, като се очаква и днес да бъде в действие при гостуването на Бетис в Ла Лига.

“Рамото е нещо, за което той трябва да се погрижи, за да стане по-силен. С всеки изминал ден той ще става все по-добър в това отношение. Не и сега (б.р. за евентуална операция) Рамото му може да се оправи във времето и той ще трябва да се оперира, но сега е изключено. Той се справя добре”, каза Карло Анчелоти.