Челси е фаворит за подпише с Виктор Осимен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" имат желание да подпишат с нападателя на Наполи в края на сезона

Челси е фаворит за привличането на нигерийския национал Виктор Осимен, пише изданието Give Me Sport. Испанският гранд Реал Мадрид се отказа от надпреварата за подписа на звездата на Наполи, което отваря широко вратата за лондонския клуб.

Осимен се утвърди като нападател от световна класа и помогна на Наполи да спечели титлата в лигата миналия сезон. Той може да се окаже липсващото парче от пъзела към атаката на Челси. Лондонският тим постоянно имаше проблеми да вкарва голове и страдат от липсата на надежден голмайстор в редиците си след напускането на Диего Коста преди няколко години.

25-годишният Осимен навлиза в най-добрите години на кариерата си и вероятно ще се подобри с треньорство и опит. Маурисио Почетино може да го превърне в суперзвезда с правилните наставления. Преминаването в Челси би било огромна възможност и за него. Той вече се е доказал в Италия и сега ще търси ново предизвикателство. Наскоро Осимен заяви, че е взел решение за бъдещето си в края на сезона и скоро ще разберем дали то е свързано с трансфер на “Стамфорд Бридж”.