Челси е по следите на халф на Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" с интерес към Франк Кесие

Според испанското издание La Vanguardia, полузащитникът на Барселона Франк Кесие привлича интерес от Челси и няма да се присъедини към турнето на каталунците в Съединените щати, след като му беше казано, че не е част от плановете на шефа на треньора .

Националът на Кот д’Ивоар е излишен на Камп Ноу и Барселона активно му търси купувач. Той беше редовен титуляр и звезда в полузащитата в Милан, но не успя да се установи в Барселона, откакто се присъедини към каталунците със свободен трансфер миналото лято. Все пак той участва в 43 мача във всички състезания през миналия сезон, но повечето пъти като резерва. В испанската Ла Лига, Кесие започна само седем мача и влезе от пейката 21 пъти.

Финансовото състояние на Барселона не е толкова добро и халфът е в трансферната листа, тъй като “блаугранас” се стреми да събере капитал от продажби на играчи и да намали разходите си за заплати.

Кесие привлича голям интерес от Саудитска Арабия, но халфът иска да остане в Европа. Сега се говори, че Челси има интерес към футболиста. 26-годишният Кесие би бил готов да се премести във Висшата лига и да заиграе за “сините”. Според информациите, Почетино е голям фен на халфа, като преди това се е опитал да го привлече в ПСЖ.