Челси и Кристъл Палас ще спорят с Тотнъм за футболист на Рома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът на "вълците" Роджър Ибанес е свързван с преминаване във Висшата лига

Медиите в Италия пишат, че Челси, Кристъл Палас и Тотнъм имат желание да подпишат с Роджър Ибанес, който е оценен на 35 млн. евро от настоящия си клуб Рома.

Ще бъде любопитно да видим дали трите клуба ще излязат с конкретно предложение за подписа на южноамериканския защитник през следващите седмици. Междувременно Тотнъм е свързван с бразилския национал от дълго време.

Челси трябва да привлече подкрепления в защита това лято, особено с напускането на Калиду Кулибали. В допълнение към това, талантливият млад защитник Уесли Фофана получи контузия и скоро няма да го видим на терена. Що се отнася до Кристъл Палас, те бяха доста уязвими в защита през миналия сезон и трябва да се стегнат в отбрана част преди началото на новия сезон. Освен това Йоахим Андерсен е свързван с напускане на лондонския клуб, като Тотнъм случайно е един от неговите ухажори.

“Шпорите” са свързвани с редица защитници. Те допуснаха 63 гола в лигата миналия сезон и ще трябва да се подобрят в тази зона, ако искат да се върнат в Шампионската лига. Играчи като Едмонд Тапсоба и Мики ван де Вен също са на техния радар.

Роджър Ибанес се доказа в Серия А с тима на Рома и може да се окаже добро попълнение и за трите клуба. Съобщаваната искана цена от “вълците” от 35 милиона евро изглежда доста разумна за играч с неговото качество и остава да видим в кой клуб ще продължи бразилецът.