google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" ще се опитат да изпреварят "свраките" за подписа на защитника на Фулъм

Отборът на Челси иска да привлече Тосин Адарабио в състава си за следващия сезон. “Сините” направиха оферта да подпишат с бранителя, който е цел и на Нюкасъл Юнайтед. От “Стамфорд Бридж” се стремят да гарантират, че ще излязат победители в надпреварата за осигуряване на неговия подпис.

Нещата може би не се получиха за Адарабиойо в Манчестър Сити. Но преминаването във Фулъм подейства много добре за него. Той беше много стабилен за “котиджърс” в последните сезони. Докато 26-годишният играч се бореше с контузии през първата половина на кампанията 2023/24, той беше редовен играч за тях, след като се завърна във форма.

Договорът на родения в Манчестър защитник изтича и той няма намерение да сключва нов контракт с Фулъм. Тъй като опитният бранител няма да струва пари на клубовете, интересът към него не липсва. Нюкасъл Юнайтед е един от отборите, които искат да имат 26-годишния играч в състава си. “Свраките” смятат да подсилят защитата си през предстоящия трансферен прозорец. Те се стремят да добавят повече качество, както и дълбочина в редиците си.

Челси се включи в надпреварата за подписа на футболиста на Фулъм. “Сините” са направили оферта към бившия играч на Манчестър Сити. Тъй като Тиаго Силва напуска клуба и бъдещето на Трево Чалоба на Стамфорд Бридж е несигурно, тимът  от Западен Лондон смята, че защитникът на Фулъм може да бъде отлично попълнение.