Челси и Нюкасъл в трансферна битка за Тосин Адарабиойо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" ще се опитат да изпреварят "свраките" за подписа на защитника на Фулъм

Отборът на Челси иска да привлече Тосин Адарабио в състава си за следващия сезон. “Сините” направиха оферта да подпишат с бранителя, който е цел и на Нюкасъл Юнайтед. От “Стамфорд Бридж” се стремят да гарантират, че ще излязат победители в надпреварата за осигуряване на неговия подпис.

Нещата може би не се получиха за Адарабиойо в Манчестър Сити. Но преминаването във Фулъм подейства много добре за него. Той беше много стабилен за “котиджърс” в последните сезони. Докато 26-годишният играч се бореше с контузии през първата половина на кампанията 2023/24, той беше редовен играч за тях, след като се завърна във форма.

Договорът на родения в Манчестър защитник изтича и той няма намерение да сключва нов контракт с Фулъм. Тъй като опитният бранител няма да струва пари на клубовете, интересът към него не липсва. Нюкасъл Юнайтед е един от отборите, които искат да имат 26-годишния играч в състава си. “Свраките” смятат да подсилят защитата си през предстоящия трансферен прозорец. Те се стремят да добавят повече качество, както и дълбочина в редиците си.

Челси се включи в надпреварата за подписа на футболиста на Фулъм. “Сините” са направили оферта към бившия играч на Манчестър Сити. Тъй като Тиаго Силва напуска клуба и бъдещето на Трево Чалоба на Стамфорд Бридж е несигурно, тимът  от Западен Лондон смята, че защитникът на Фулъм може да бъде отлично попълнение.