Челси може да вземе Душан Влахович за по-ниска сума през 2024 г.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Цената на сръбския нападател на Ювентус е паднала, което е добра новина за "сините"

Футболистът на Ювентус Душан Влахович може да бъде привлечен срещу сума от около 40 милиона евро, според журналиста Фабио Сантини от медията TV Play. Сръбският нападател беше оценен на 80 милиона евро през летния трансферен прозорец на 2023 г. Но сега Ювентус може да е готов да го продаде за половината от тази цена и остава да видим дали Челси са готови да предприемат действия. “Сините” от Лондон отдавна имат интерес към бившия футболист на Фиорентина.

Очевидно е, че Влахович няма особен успех в Ювентус и големият му трансфер не се е получил. Би било логично Ювентус да спечели от него и да подпише с някой, който може да им помогне да подобрят играта си в нападение. Влахович отбеляза само пет гола във всички състезания този сезон и Ювентус със сигурност очакваше по-добро представяне от него, когато плати солидна сума на Фиорентина за подписа му.

23-годишният сърбин беше високо оценен по време на престоя си във Фиорентина и се очакваше да се развие в нападател от световна класа. Нещата не вървят по план за него в Торино и напускането може да е идеално за всички страни.

Трансфер в Челси ще му даде ново начало и работата под ръководството на Маурисио Почетино може да извлече най-доброто от него. Аржентинският мениджър се справя добре с работата си с млади играчи през цялата си мениджърска кариера и може да помогне и на сърбина да се върне към най-добрата си форма. Нападателят със сигурност има физическите и техническите качества, за да се справи добре във Висшата лига и може да бъде липсващото парче от пъзела за атаката на Челси.