Манчестър Юнайтед продава петима играчи през зимата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каземиро и Рафаел Варан са сред имената, с които "червените дяволи" са готови да се разделят

В Манчестър Юнайтед ще трябва да има сериозни промени, за да може клубът да подобри нивото си на представеня. Отборът от “Олд Трафорд” е готов да продаде петима играчи през януарския трансферен прозорец. Нидерландският тактик Ерик Тен Хаг, чийто стол се клати, даде разрешение за трансферирането на Каземиро, Рафаел Варан, Дони ван де Беек, Антони Марсиал и Джейдън Санчо, който отдавна не попада в плановете на мениджъра.

Евентуалната продажба на тези футболисти ще освободи голяма сума пари в бюджета за заплати на английския гранд. Например в момента Каземиро печели по £300 000 на седмица. Бразилецът имаше силен дебютен сезон 2022/23 в клуба, но през тази кампания играе слабо, а и страда от контузии.

Според информацията, циркулираща в британските медии, Манчестър Юнайтед очаква подходящи оферти от други тимове, но все още не е обявил конкретните суми, които биха удовлетворили изискванията за трансферирането на всеки от играчите.

С приходите от възможните трансфери на петимата футболисти, Манчестър Юнайтед планира да влезе в януарския трансферен пазар с цел привличането на по-добри заместници. Клубът има за цел да се върне в битката за челните позиции във Висшата лига и да печели повече мачове през 2024 г.