Челси не проявява интерес към Хари Магуайър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Слуховете за трансфер на английския национал в Челси се оказаха неверни

Челси не са заинтересовани да привлекат Хари Магуайър, въпреки скорошните спекулации около централния защитник на Манчестър Юнайтед и потенциалното му преминаване на ,,Стамфорд Бридж”.  На 30-годишния футболист му бе отнета капитанската лента от Ерик тен Хаг през миналата седмица и се очаква да напусне ,,червените дяволи” преди края на трансферния прозорец.

Уест Хям Юнайтед е силно свързван със защитника, въпреки че се смята, че ,,чуковете” търсят само сделка под наем в този момент.

Неотдавнашно сведение твърдеше, че наистина има голям интерес от Челси към Магуайър, като дори се говореше, че са изпратили оферта. Въпреки това, днес, според The Guardian, отборът на Почетино в момента не обмисля трансфер на англичанина, въпреки необходимостта да привлече поне един централен защитник. В статията се твърди, че бившият защитник на Челси – Марк Гехи е под радара на ,,сините”, вместо Хари Магуайър.

Англичанинът започна само осем мача във Висшата лига през сезон 2022-23, като Рафаел Варан, Лисандро Мартинес и Виктор Линдельоф бяха предпочитани за центъра на отбраната. Люк Шоу също беше избиран, въпреки че е ляв бек, пред Магуайър в средата на защитата, когато Варан и Мартинес бяха в лазарета поради контузия.