Челси обмисля да подпише с Леандро Паредес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" с интерес към аржентинския национал от ПСЖ

Според медията Evening Standard, грандът от Висшата лига Челси ще се опита да привлече полузащитника на ПСЖ Леандро Паредес през лятото. Аржентинският халф прекара сезон 2022/23 под наем в Ювентус и беше сред най-добре представилите се играчи на тима в една една иначе слаба кампания.

След края на сезона той се завърна на „Парк де Пренс“. Паредес обаче надали ще остане в ПСЖ. Халфът е с е играч, с когото Почетино е запознат, тъй като го е ръководил по време на престоя му в Пари Сен Жермен. Той ще бъде добре запознат със силните страни на 29-годишния играч и как най-добре да го използва на Стамфорд Бридж.

“Сините” преследват звездата на Брайтън Мойсес Кайседо от месеци, но бавно постигат напредък в преговорите. С наближаването на сезон 2023/24 г. времето изтича за Маурисио Почетино да подсили халфовата си линия, което кара него и Челси да погледнат други футболисти.

Дефанзивен полузащитник, Паредес има солидно присъствие в средата на терена и също така е способен да изнесе топката напред, ако се появи възможност. Много опитен играч, Паредес е способен да отнема топката редовно и също така има умението да прави асистенции, а дори и да бележи попадения, така че би бил добро попълнение за Челси.