Челси предложи оферта за играч на Кристъл Палас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Националът на Франция до 21 години е един от най-желаните играчи от топ отборите на острова

Според RMC Sport, Челси са направили официална оферта за плеймейкъра на Кристъл Палас – Майкъл Олисе. След като вече напуснаха цели 13 играча от първия отбор на ,,сините”, те са купили само двама нови, през този трансферен прозорец. Новият старши треньор Маурисио Почетино нееднократно е повтарял, че желае да привлече още нови попълнения в групата си преди началото на новия сезон.

След като Кристофър Нкунку и Николас Джаксън бяха взети, за да подсилят атаката на Челси, очакванията са, че сега фокусът ще бъде поставен върху нов централен защитник и халф.

Според Daily Mail, Олисе има освобождаваща клауза от 35 милиона паунда в договора си, като реалната му цена в момента е по-голяма, след като се имат предвид добрите мачове с ,,орлите”. Твърди се, че Челси е готов да плати 39 милиона паунда за Олисе, 4 милиона паунда повече от клаузата му за освобождаване, като плащането вероятно ще бъде структурирано в продължение на няколко години, ако Палас приеме офертата. В статития също се казва, че Манчестър Сити също проявявяват сериозен интерес към французина.

Майкъл Олисе прекара два страхотни сезона в Кристъл Палас, като вкара 4 гола и направи 16 асистенции.