Челси разби Бърнли, а Ман Юнайтед обърна Брентфорд в края
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси разнебити Бърнли като гост, а на "Олд Трафорд" Юнайтед успя да се измъкне от нов провал

Бърнли и Челси завършиха при резултат 1:4 на “Търф Мур”. Уилсън Одоберт откри резултата в 15-ата минута, а Амеен Ал Дахил си отбеляза автогол в 42-ата минута. В началото на второто полувреме Коул Палмър се разписа от дузпа, спечелена от Рахийм Стърлинг. Именно Стърлинг отбеляза третото попадение за гостите в 65-ата минута. Влезлият на почивката Николас Джаксън се разписа в 75-ата минута.

Манчестър Юнайтед и Брентфорд пък изиграха една драматична среща, завършила 2:1 в мач от осмия кръг на Премиър лийг. Преди началото на двубоя феновете на домакините проведоха поредния си протест срещу собствениците от семейство Глейзър и с желание за продажба на клуба. Иначе Матиас Йенсен откри резултата в 27-ата минута. В 90-та минута бе отменен гол на “червените дяволи”, а три минути по-късно Скот Мактомини изравни. Драмата стана пълна в 97-та минута след като отново Мактомини успя да осъществи пълен обрат за Юнайтед.

Евертън победи Борнемут с 3:0 на “Гудисън Парк” с попадения на Гарнър, Харисън и Дукюр. Срещата между Фулъм и Шефилд Юнайтед пък завърши при резултат 3:1 за лондончани. По-късно днес ще се изиграе и двубоят между Кристъл Палас и Нотингам Форест.