Челси се надява да приключи сагата с Кайседо още тази седмица
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Еквадорецът е взел решение да премине на "Стамфорд Бридж"

Преговорите между английските клубове Челси и Брайтън за Мойсес Кайседо се очаква най-накрая да приключат тази седмица. Двете страни преговарят за играча от началото на трансферния прозорец и това изнервя феновете и на двата отбора, които искат да знаят възможно най-рано с кои играчи ще разполага отбора им през през следващия сезон.

Причината за забавянето е огромната разлика в сумата, която Челси предлага за Кайседо и тази, която Брайтън иска, за да го пусне. “Сините от Лондон” се надяваха да се договорят за сума в порядъка на 70 милиона евро, но Брайтън настоява за 100 милиона. В крайна сметка се очаква Челси да преклони глава и да плати исканата сума за еквадореца.

Към него интерес имаше и от други клубове от Висшата лига, но той предпочете да премине в Челси. Запитвания за Кайседо направиха Манчестър Юнайтед и Арсенал, но впоследствие и двата клуба се насочиха към различни трансферни цели. Арсенал привлече Деклан Райс от Уест Хям, а Манчестър Юнайтед насочи усилията си към Софиан Амрабат. Това отвори пътя за действие на Челси, които се надяват да завършат сделката за привличането на Кайседо до края на седмицата.