google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" не вкараха гол в последните си 2 мача, но сега трябва да се представят силно у дома

След като претърпяха поражение в първия мач от Лигата на конференциите на УЕФА Европа, Астън Вила също ще се опита да се върне към победите, когато се изправи срещу Челси на стадион “Стамфорд Бридж”. Очаква ни интересен двубой в Западен Лондон този следобед, като букмейкърите определят тима на Челси за фаворит.

Челси e в търсене на втората си победа в лигата за сезона. Сините не започнаха много добре новия сезон и ще се стремят да представят на ниво у дома срещу хората на Унай Емери, които в момента са седми в класирането. Клубът от Западен Лондон се бореше през миналия сезон и в крайна сметка завърши на 12-то място в Премиър Лийг. Въпреки че са похарчили милиони за нови попълнения и имат нов мениджър в лицето на Маурисио Почетино, нещата не са се променили много. Преди този кръг те са 14-и в таблицата с точки, с пет точки в петте си мача.

Клубът от Западен Лондон постигна само една победа и две равенства през новия сезон. И те ще бъдат нетърпеливи да постигнат втората си победа, когато приемат Астън Вила. Сините се насочват към тази среща на фона на равенство 0:0 срещу Борнемут и със сигурност ще се опитат да представят по-добре. В последното си домакинство отборът загуби с 0:1 у дома от Нотингам.

Междувременно гостите направиха приличен старт на новия сезон под ръководството на Унай Емери. Те спечелиха три от петте си мача и в момента са 7-ми в лигата с 9 точки в пет срещи. Астън Вила се насочва към тази среща на фона на загуба с 2:3 от тима на Легия Варшава в Лига на конференциите. Те владееха повече топката, отправиха повече удари към вратата, но в крайна сметка претърпяха поражение. Те ще се опитат да се възстановят от това поражение и да изненадат Челси на “Стамфорд Бридж”.