Черноморец с изненадваща победа над лидера във Втора лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Акулите" взеха три точки в гостуването на Септември София

Черноморец Бургас спечели гостуването си на Септември София с 1:0 в среща от седмия кръг на Втора лига. Единственото попадение в мача вкара Живко Петков през второто полувреме. Така “акулите” регистрираха шести пореден двубой без поражение в първенството, а загубата за столичния тим бе втора поредна.

Въпреки поражението отборът на Септември София остава на първото място с актив от 15 точки. Черноморец Бургас пък заема 8-ото място в таблицата с актив от 10 точки, като изостава с една от седмия Струмска Слава.

През първото полувреме головите положения пред двете врати почти липсваха. В 57-ата минута падна единствения гол в срещата, като Живко Петков се разписа от дузпа.

В края на мача Самб Бадара от Септември пропусна да се разпише от непосредствена близост. Така столичният тим остана с празни ръце от срещата.

Септември допуска втора поредна загуба след поражението от Янтра с 2:3 в Габрово в миналия кръг. В следващия си мач отборът гостува на Бдин Видин.

Черноморец пък ще се опита да продължи добрата си серия на 4 септември, когато домакинства на петия в класирането Добруджа.