Халф на Тотнъм може да продължи кариерата си в Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пиер-Емил Хьойберг е предложен на "червените дяволи"

Манчестър Юнайтед е получил възможността да стартира преговори за подписа на полузащитника на Тотнъм Пиер-Емил Хьойберг. “Червените дяволи” имат нужда от подсилване след колебливото началото на сезона. Те вече похарчиха 180 милиона паунда за трансфери през текущия прозорец, като взеха Мейсън Маунт, Андре Онана и Расмус Хьойлунд.

Треньорът на тима Ерик тен Хаг желае да подсили състава в халфовата линия преди затварянето на трансферния прозорец в петък. По информация на The Telegraph, треньорът на „шпорите“ Ангел Постекоглу не планира да използва Хьойберг и халфът е предложен на “червените дяволи”.

Наскоро Тотнъм прие оферта от Атлетико Мадрид на стойност 30 милиона евро за датския национал. Трансферът на Хьойберг обаче не се осъществи, след като халфът не успя да се разбере за личните си условия с мадридския гранд.

През кампанията 2022/23, Хьойберг бе ключов футболист за Тотнъм с 35 мача във Висшата лига, като вкара 4 гола и записа 5 асистенции. През новата кампания датският национал записа участие в 2 срещи, появайки се от пейката.