Bild: Павар стачкува – за първи път играч на Байерн прави това
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският нациноал иска да си тръгне от Байерн през това лято

Немската медия Bild обяви ексклузивна новина за френския национал Бенжамен Павар. Защитникът на Байерн Мюнхен стачкува, като за първи път в историята на клуба играч прави нещо подобно. Причината е, че френският бранител иска да напусне баварския гранд и да премине в Интер.

„Всичко показва, че Павар стачкува, за да форсира своя трансфер. За първи път в историята на Байерн футболист прави подобно нещо“, се казва в информацията на вестник „Bild“.

Бенжамен Павар е първия и засега единствен играч на Байерн, решил да стачкува, за да напусне клуба. Футболистът е договорил трансфер в Интер и го е страх, че сделката може да се провали. Баварският клуб пък не иска да се раздели с Бенжамен Павар, преди да му осигури заместник.

От миналата сряда футболистът изобщо не тренира с останалата част от отбора. В първия ден клубът обяви, че Павар е болен от грип, което веднага беше отречено от няколко германски медии. След това немският шампион вече не споменава Павар в обичайния здравен бюлетин за играчи, които не вземат участия в заниманията.

Бенжамен Павар премина в Байерн от Щутгарт преди четири години за 35 милиона евро. До момента той е взел участие в 163 мача за баварския клуб, като изглежда решен да приключи престоя си в шампиона на Бундеслигата.