Ливърпул и Манчестър Юнайтед научиха цената на Гравенберх
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английските грандове трябва да платят 30 милиона паунда, за да подпишат с халфа на Байерн Мюнхен

Според инфорамция от медията Football Insider, Байерн Мюнхен ще поиска най-малко 30 милиона паунда от кандидатите за Райън Гравенберх. 21-годишният халф, който е трансферна цел на Ливърпул и Манчестър Юнайтед, може да смени клуба през лятото, тъй като е малко недоволен от положението си на “Алианц Арена”.

Райън Гравенберх не е получил достатъчно гаранции за ролята си в Байерн Мюнхен, поради което има постоянни слухове за негов трансфер. Томас Тухел цени играча, но все още не може да го направи титуляр, имайки предвид наличните футболисти. Във всеки случай отборите от Висшата лига Ливърпул и Манчестър Юнайтед следят полузащитника и може да направят оферта преди края на трансферния прозорец. Според информацията тези клубове ще трябва да дадат 30 милиона, за да изкушат Байерн Мюнхен, за да продаде нидерландския национал.

Ливърпул търси нов полузащитник след напускането на Джордан Хендерсън и Фабиньо. Пристигането на Уатару Ендо изглежда като краткосрочен вариант. “Червените” преследваха Шейк Дукуре и наскоро се отказаха от привличнаето на Андре, тъй като Флуминензе отхвърли последната им оферта за полузащитника.

По същия начин Манчестър Юнайтед може да погледне към нидерландеца. Ерик тен Хаг иска нов халф, като голямата му цел е Софиян Амрабат. Продължава да няма яснота около трансфера на мароканския национал, така че Гравенберх остава вариант за “червените дяволи”.