Червенков смята, че победата на ЦСКА в Благоевград е заслужена
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разликата до първото място е много малка вече", обяви той.

Бившият играч и треньор на ЦСКА – Ангел Червенков, направи коментар след победата на “армейците” над Пирин в Благоевград с 2:1.

Специалистът изрази мнение, че отборът ще стане още по-силен, когато се завърнат в редиците му Юрген Матей и Брадли де Нойер.

“Нещата се получиха добре за ЦСКА, защото най-важна е победата. Пирин не е лек съперник и може да създаде проблеми на доста отбори. Поведоха в много деликатен от психологическа гледна точка момент – в края на първото полувреме.

ЦСКА показа своята класа. Успя да наложи контрол над топката, в създадените положения, в единоборствата. Направиха заслужен обрат. Важни три точки за ЦСКА. Имаше заряд, желание и емоция в редиците на ЦСКА.

ЦСКА ще изглежда много по-добре, когато в строя се завърнат Юрген Матай, Брадли де Нойер и всички наберат достатъчно скорост и влязат в оптимална форма. Може би в края на ноември или началото на следващия полусезон ЦСКА ще е на върха на възможностите.

Много е важно ЦСКА да се стабилизира в челото на класирането. Разликата до първото място е много малка вече”, сподели Червенков пред “Мач Телеграф”.