Директор на сръбския футбол хвали България на Кръстаич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Младен Кръстаич подмлади националния отбор на България и със сигурност ще има резултати в следващите квалификации", уверен е Стеван Стоянович.

Стеван Стоянович, който е директорът на националните отбори на Сърбия, похвали представянето на родния ни национален тим.

Той бе накаран от “Хепи ТВ” да направи разбор на резултатите и формата на съседните страни на Сърбия.

“Хърватите сами си направиха проблеми. Те са заедно от много време. Затова не знам как успяха да се провалят в група с Турция и Уелс. Сега зависят и от другите, но имат и бараж в Лигата на нациите. Не се притеснявам за тях”, заяви Стоянович.

“Младен Кръстаич подмлади националния отбор на България. Ако анализираме техните мачове, то трябва да признаем, че те не за загубили лесно нито един мач, нито пък някой ги не надиграл. Иска ми се да го изтърпят. Със сигурност ще има резултати в следващите квалификации”, смята той.

“Румънците могат да се класират, но се вкараха в мътилка. Босна… Там търканията са много. Не искам да съм на тяхно място. Словения направи сериозен отбор. Там резултатите не са случайни”, анализира още Стоянович, цитиран от “Мач Телеграф”.