Червеното сърце Сакалиев влезе в щаба на Септември (Симитли)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Екс-нападателят обяви, че голямата му мечта е един ден да бъде треньор в ЦСКА

Бившият нападател Стойко Сакалиев вече е част от треньорския щаб на тима от Втора лига Септември Симитли, съобщи самият той в изявление за привържениците на клуба на неговото сърце – ЦСКА.

41-годишният Сакалиев игра най-дълго за отбора, на който е юноша – Нефтохимик, а между 2004 и 2008 година носи екипа на Червените.

Сакалиев обаче не крие силните си чувства към Червените и дори сега разкри голямата си мечта – някога да се завърне на “Българска армия” като треньор.

Ето и посланието му към феновете на ЦСКА:

Привет, АРМЕЙЦИ!
 
Реших да споделя ПЪРВО с Вас нещо изключително важно за мен!
 
Искам да Ви благодаря, че сте харесали и следите страницата ми, защото за мен ВИЕ сте семейство… семейство, с което заедно сме се посветили на любовта към любимия отбор!
 
Пред мен стои дълъг път, който вярвам, че ще ме заведе до една мечта – един ден да имам възможността да бъда част от ЦСКА!
 
Всеки трябва да започне отнякъде. На мен такъв шанс ми беше даден от ръководството на ФК Септември (Симитли) и от понеделник ще бъда помощник-треньор, за което съм изключително благодарен на цялото ръководство!
 
Крайната ми цел е ясна – един ден да бъда на “Армията”! Пътят ще бъде труден… но ще вървя смело, трупайки опит и знания!
 
Само ЦСКА! Завинаги в сърцето ми!