Чоботариу: Трябва да бъдем внимателни срещу ЦСКА-София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Има много неизвестни за реванша, ЦСКА има нов треньор, вероятно ще смени системата на игра. Ще трябва да бъдем прагматични и да играем за резултат, който да ни класира напред. Те също ще дойдат да се класират и ние ще трябва да сме много внимателни!"

Наставникът на Сепси Ливиу Чоботариу е в очакване ЦСКА-София да промени тактическата си подредба на игра при прясно назначения си нов треньор Нестор Ел Маестро и отправи предупреждение към играчите си, че ще трябва да бъдат изключително внимателни при реванша от втория кръг на Лигата на конференциите.

Сепси победи ЦСКА-София в първата среща на “Българска армия” с 2:0 и сега предимството за реванша вкъщи е при тях.

“Има много неизвестни за реванша, ЦСКА има нов треньор, вероятно ще смени системата на игра. Ще трябва да бъдем прагматични и да играем за резултат, който да ни класира напред. Те също ще дойдат да се класират и ние ще трябва да сме много внимателни!”, каза Ливиу Чоботариу пред репортери след двубоя с Динамо Букурещ от румънската суперлига, който те спечелиха с 3:0 и вече в пет поредни мача от началото на сезона не е допуснал гол във вратата си.

“Имаше еуфория след победата в София и беше трудно да се съсредоточим върху вътрешното първенство, знаейки, че след два дни ни предстои “финал”.