Царско село с четвърто ново попълнение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Венци Василев ще играе в трети столичен тим

Опитният бранител Венцислав Василев, който за последно носи екипа на ЦСКА 1948, премина в редовете на друг тим от Първа лига – Царско село.

През пролетния полусезон 32-годишният защитник играя рядко за новака в елита и още тогава се заговори усилено, че ще смени клубната си принадлежност след изтичането на контракта.

В кариерата си Василев, който се подвизава с успех както в центъра на отбраната, така и като десен бек, е играл за родния Миньор (Перник), ЦСКА, Берое и Етър, а освен това записа един сезон в кипърския Арис (Лимасол).

Старши треньорът на Царско село Антони Здравков прави стъпки да засили конкуренцията в дефанзивното звено на отбора след напускането на Ивайло Марков и Реян Даскалов.

Царете стартират подготовката си за новия сезон в понеделник, 14 юни. До този момент Царско село вече привлече Миси Мезу от Етър, вратаря Християн Василев от Берое и 24-годишния бразилски атакуващ полузащитник Лукас Серафим.

Шефът на царете Иво Андреевски изрази надежда, че новите попълнения ще вдигнат нивото на тима. Миналия сезон Царско село завърши на девето място.