Целите на Десподов и Лудогорец са големи – влизане в групите на ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искаме да играем на най-високо ниво, гоним именно влизане в Шампионската лига", каза звездата на "орлите".

Фланговият нападател Кирил Десподов обяви след победата с 2:0 над Университатя Крайова, че целта пред него и съотборниците му е влизане в групите на Шампионската лига.

“Аз мисля, че направихме добра контрола. Завършихме по позитивен начин и от вдругиден започваме да се готвим за мача на 11-ти”, заяви Десподов.

“Успях да почина 4 дни, да заредя малко тялото с позитивна енергия. Сега съм окей, тренирах наравно със съотборниците. Предният мач не играх, за да се предпазя от контузии. Днес играх 60 минути и съм в оптимална форма”, обясни крилото.

“Целите са винаги най-високи – влизане в групите на Шампионската лига. От нас се изисква максималното. Ние, като професионалисти, които искаме да играем на най-високо ниво, гоним именно влизане в Шампионската лига. Мисля, че отборът е ясен. Следващата седмица ще разузнаваме, ще гледаме видео и ще гледаме отбора на Балкани”, коментира националът.

“Мисля, че треньорът предния мач каза как ще стоят нещата. Ако има нещо, ще се разбере. Аз съм капитан и футболист на Лудогорец, ако има нещо, то ще се разбере”, допълни Кирил Десподов пред колегите от “Спортал”.