ЦСКА 1948 обърна Левски на “Герена”, бразилски голове белязаха мача
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" за четвърта поредна година започват сезона с поражение

ЦСКА 1948 победи Левски с 2:1 на “Герена” в среща от първия кръг на efbet Лига .”Червените” направиха пълен обрат в двубоя с попадения на Педриньо от дузпа и Елитон, докато Рикардиньо бе дал аванс на “сините”.

Двубоят започна на ниско темпо и двамата вратари нямаха работа. В 25-ата минута Уелтон отправи удар покрай вратата на “червените”.

Левски поведе в резултата в 32-рата минута. Бразилското крило Уелтон направи добър пробив в половината на гостите и намери Рикардиньо, който без много забавяне с прецизен удар порази вратата на Даниел Наумов – 1:0.

В 41-вата минута резултатът на “Герена” бе изравнен. Педриньо изпълни точно дузпа, която бе отсъдена за нарушение на Рикардиньо и Ноа Сонко Сундерберг и срещу Симеон Петров.

В 45-ата минута Дани Наумов се справи с удар на Асен Митков и така първото полувреме завърши при резултат 1:1.

През второто полувреме головите положения не бяха много. Уелтон и Ел Джемили пропуснаха два шанс за Левски в средата на частта.

В 80-ата аминута гостите направиха пълен обрат. Бирсент Карагарен центрира от корнер, като защитникът Елитон с глава прати топката в мрежата на съперника – 1:2.

До края на двубоя Левски така и не успя да стигне до добри голови възможности и започна сезона с поражение. В следващия кръг възпитаниците на Николай Костов имат трудно гостуване на Ботев Пловдив, докато ЦСКА 1948 ще преследва втора победа в домакинството на Пирин.