ЦСКА 1948 със скандално представяне на Лясков
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА 1948 с неприкрита обида срещу привържениците на ЦСКА София

Днес ЦСКА 1948 сключи тригодишен контракт със защитника Ангел Лясков, но новакът в Първа лига демонстрира крайно непочтено отношение към бившия тим 22-годишния ляв бранител – ЦСКА София.

В редовете, с които представи защитника, който наскоро прекрати договора си с Олимпия Любляна, клубът, базиран в столичния Парк Хотел Москва, вмъкна:

“Новото ни попълнение дебютира в мъжкия футбол през 2015 г. с екипа на Литекс (Ловеч). Преди това е играл и като юноша в Академия Литекс. Малко след последните си изяви с фланелката на „оранжевите“ има и период в тима на Ботев (Враца).”

През сезон 2016-2017 Лясков игра за втория тим на ЦСКА София, след което бе повишен и в първата формация на клуба от “Българска армия”. През 2019 година бе отпратен под наем във Враца.

Враждата на ЦСКА 1948 към ЦСКА София не е тайна, но за пореден път остава отворен въпросът каква е причината футболните управници да толерират очевидното погазване на регламента, в който ясно е записано, че е необходимо всеки професионален клуб да спазва благоприличие и да демонстрира уважение към опонента и неговите привърженици.