ЦСКА 1948 се бори мъжки, но отстъпи на ФКСБ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Участието на "червените" в евротурнирите приключи преди да е започнало

Отборът на ЦСКА 1948 загуби с 3:2 от румънския ФКСБ като гост и така след общ резултат – 4:2 отпадна от квалификациите за групите на Лигата на конференциите.

ФКСБ поведе в 27-ата минута и вгорчи настроението на “червените”. Точен за домакините бе Дамян Джокович, който получи чудесен пас по земя в наказателното поле на ЦСКА, след което след удар с едно докосване пронижа мрежата на Даниел Наумов.

До края на първата част не паднаха повече попадения, но през втората интригата отново се завърза. Причината за това бе Педриньо, който изравни резултата в 49-ата минута след брилянтно центриране на Георги Русев.

В 68-ата минута “червената” радост се засили още повече след като Реян Даскалов вкара второто попадение за гостите в мача и обърна резултата. То падна след центриране от непряк свободен удар и прецизен изстрел с глава на Дасколов.

В 82-ата минута обаче мечтите на ЦСКА 1948 бяха разбити отново от Джокович, който вкара второто си попадение в мача и направи резултата 2:2. Крайното 3:2 бе оформено в 91-ата минута от Октавиан Попеску след поредица от рикошети в наказателното поле на ЦСКА.