Грешникът Бусато: Ще постигнем нещата, които трябва да постигне ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вратарят не изглеждаше притеснен от грешката си

Виновникът за дузпата, която Сепси реализира срещу ЦСКА-София и поведе в резултата, Густаво Бусато, даде интервю за настроенията в тима след загубата от румънския им съперник с 4:0 и отпадането им от евротурнирите.

“Ние играхме срещу тактически много добре организиран отбор. Седем, осем мача не са допуснали гол. Знаехме, че трябва да играем много здраво, за да може да се преборим с тях. Аз съм тъжен, защото загубихме и отпаднахме. Сега трябва да насочим цялата си енергия за бъдещето и следващия мач в неделя”, започна Бусато.

“Ние като отбор сгрешихме, не трябва да анализираме сега индивидуалните грешки. Трябва да признаем техните способности. Като отбор трябва да се вдигнем. Имаме нов треньор с нови идеи и аз съм сигурен, че тази година ще спечелим много неща”, продължи той.

“Знам, че сега в момента има голямо недоверие. Много вече не вярват, но аз като един от най-опитните в отбора обещавам, че всичко ще се променя постепенно. Ще постигнем нещата, които трябва да постигне ЦСКА. Тази година трябва да сме шампиони, за да компенсираме нашите фенове, които много го искат. Аз ще се раздам на 1000 процента”, завърши бразилският страж.