ЦСКА без седем футболисти в гостуването на Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Амос Юга, Енес Махмутович и Данило Асприля визитата в Разград

ЦСКА ще отпътува за Разград с група от 20 футболисти като в неделя ще се изправи срещу шампиона Лудогорец на стадион “Хювефарма Арена”. Наставникът на “армейците” Нестор ел Маестро няма да може да разчита на доста основни футболисти, като общият брой на липсващите играчи е седем.

Амос Юга, Енес Махмутович и Данило Асприля са с леки травми и Ел Маестро ще бъде лишен от услугите им за дербито срещу “орлите”. Марселино Кареасо е под въпрос за мача в Разград след контузията, която получи в реванша срещу румънския Сепси. След възстановителни процедури в Белград е решено халфът да пътува за Разград с отбора.

С трайни контузии са нидерландският капитан на “червените” Юрген Матай, Брадли де Нойер, както и напдателите Браян Морено и Бисмарк Чарлс.

ЦСКА ще се отправи към Разград като осми в калсирането преди началото на кръга с една победа и две равенства в три срещи. Техният съперник Лудогорец пък има 2 победи и 1 поражение в трите си мача до момента в Първа лига. За “зелените” двубоят с ЦСКА е няколко дни преди важния реванш срещу Астана в третия предварителен кръг на Лига на конференциите.