ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг на старта на плейофите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

След като е ясно крайното класиране в редовния сезон в efbet Лига, вече е изяснена и програмата за плейофите в първата шестица. Първият плейофен кръг другият уикенд ще започне с голямо дерби – ЦСКА ще е домакин на Левски.

Двата отбора се изправят един срещу друг, тъй като регламентът изправя третия срещу четвъртия на старта на плейофната фаза. ЦСКА завърши на третото място в редовния сезон след равенството с Локомотив Пловдив тази вечер, докато Левски остана 4-ти с три точки по-малко. Това означава, че сблъсъкът ще бъде много важен и ЦСКА може да се затвърди в топ 3 с евентуален успех, докато Левски ще трябва да се бори за 4-ото място до края на плейофите.

В другият супер интересен сблъсък на старта на плейофите, лидерът Лудогорец посреща Берое, който е в отлична форма с 5 победи в последните си 6 мача. “Орлите” могат да спечелят титлата в този мач, ако запишат победа. Вторият от редовния сезон Локомотив Пловдив пък ще стартира плейофната фаза срещу Славия на собствен терен.

Във втория плейофен кръг също предстоят много интересни двубои, като Берое е домакин на Левски и този сблъсък до голяма степен може да реши битката за топ 4. Славия пък посреща ЦСКА, докато отбърт на Лудогорец е домакин на Локо Пловдив.