ЦСКА може отново да повика на помощ Любо Пенев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ел Голеадор в момента е начело на Царско село

Любослав Пенев може да застане начело на ЦСКА за трети път в своята треньорска кариера. Ел Голеадор, който в момента води тима на Царско село, вече има два престоя на „Армията“ като наставник на тима, като последно си тръгна от клуба след загуба от пловдивския Ботев за Купата на България.

Очаква се Пенев да бъде приет радушно от „червените“ фенове. Треньорът свърши отлична работа с Царско село, като успя да стабилизира изявите му най-вече в дефанзивен план.

Изборът на нов треньор най-вероятно ще бъде направен през идната седмица, така ще му се даде шанс да проведе подготовка с отбора по време на паузата за националните отбори.

В списъка с потенциалните кандидати за наследник на Стамен Белчев са Луис Фернандес, Томас Дол, Хуб Стевенс, както и други чужди специалисти, пише “24 часа”.

В ЦСКА няма да бързат с избора си на нов треньор, за да не доведе това до нова криза в тима. Столичани се класираха за групите на Лига Европа, но в efbet Лига нямат победа в последните си шест мача.

В мача срещу Царско село „червените“ ще бъдат водени от Даниел Моралес, с който „армейците“ взеха първата си точка в Европа след вчерашното реми с Рома.