ЦСКА не може да си позволи грешна стъпка срещу Локомотив Пд у дома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" трябва да запишат победа срещу "черно-белите", за да продължат да мечтаят за титлата.

Отборите на ЦСКА и Локомотив Пловдив ще премерят сили един срещу друг в интригуващ двубой от 33-ия кръг в родната efbet Лига.

Сблъсъкът между “червените” и “смърфовете”, който ще се проведе на стадион „Българска армия”, е тази вечер и стартира от 21:00 часа.

Възпитаниците на Саша Илич нямат право на грешна стъпка, тъй като продължават да се борят с всички сили за титлата в елита.

Столичният гранд изостава само на точка от лидера във временното класиране Лудогорец и “армейците” са задължени да победят Локомотив, за да продължат да вкарват напрежение в редиците на “орлите”.

“Черно-белите” пък в предходния кръг инкасираха тежко поражение от Левски на “Лаута” и ще пробват да се реваншират на привържениците си срещу вечния съперник на “сините”.

За Локомотив Пловдив по всяка вероятност отново извън сметките ще бъде вратарят Динко Хоркаш, който продължава да се възстановява от контузия.

Аут за наставника на ЦСКА Саша Илич са чуждестранните футболисти Жеферсон, Браян Морено, както и Брадли де Нойер.

Букмейкърът Палмс Бет сочи домакините за тотален фаворит за победата довечера с коефициент от 1.26 срещу такъв от 12.98 за успех на гостите от Пловдив. Равенството пък е оценено на 6.17.