ЦСКА няма да играе друга контрола в паузата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вместо това „армейците“ ще организират дву­странна учебна игра

Отборът на ЦСКА няма да провежда втора контрола в паузата за нацио­налните отбори и парламен­тарните избори. Вместо това „армейците“ ще организират дву­странна учебна игра като част от подготовката си за първия полуфинал с Лудого­рец за Купата на България, съобщава “Тема Спорт”.

Треньорският щаб на „червените“ възнамерява да раздели всич­ки здрави налични футболисти на два отбора, като ще бъдат привикани и юноши от формацията до 19 години. Учебната среща ще се прове­де на базата в Панчарево в сряда или четвъртък.

Жул Кейта и Федерико Варела, които нямат много игрова практика през про­летта, най-вероятно ще запишат 90 минути в мача. Аржентин­ският халф дори не участва в спаринга с Литекс в събота заради здравословни проблеми, но вече се връща към тренировъчния про­цес.

Причината Амос Юга да не играе в контролата с ловчанлии е защо­то е почувствал болки след интензивните двуразови занимания миналата седмица, като в треньорския щаб са преценили, че не трябва да се рискува с пускането му в игра.