ЦСКА пусна билетите за мача с Крумовград, цените са завишени
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" приемат новака в елита в петък от 21:00 ч.

ЦСКА се готви за първото домакинство за сезон 2022/23, като на “Армията” в петък пристига новака Крумовград. Двубоят е на 21 юли от 21:00 часа, а днес “червените” пуснаха продажба билетите за двубоя.

Интересен факт е, че от ръководството на клуба са завишили цените на пропуските за двубоите спрямо изминалия сезон 2022/23. Новите цени на билетите за домакинствата на ЦСКА са следните: 16 лв. за сектор “А”, 11 лв. за сектор “В” и по 8 лв. за секторите “Г” и “Б”.

През миналия сезон феновете на “червените” плащаха по 12 лв. за Сектор “А”, докато цената за сектор “В” бе 8 лв. за сектор “В”. В северната трибуна, където са ултрасите на ЦСКА, пропускът бе на цена от 6 лв.

От ЦСКА информират за старта на продажбaта на билетите, но не уточняват, че цените са завишени.

“Два часа преди началото на мача ще бъде отворена и специална каса за привържениците на Крумовград – до сектор “Б” в Борисовата градина, където ще се продават билетите за сектора за гости с цена 8 лв. От днес привържениците на гостите могат да си закупят пропуски за двубоя и онлайн в мрежата на URBO”, пишат от ЦСКА.

“Червените” информират също, че на касите на стадиона ще се продават и абонаментни карти за текущия сезон. Деца до 7 години имат правото да посещават мачовете безплатно.