ЦСКА разговаря и със звезда от Евро-92 за треньорския пост
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Томас Дол е водил Хамбургер, Борусия (Дортмунд) и Хановер в германския елит

Трескавото търсене на нов треньор на ЦСКА София продължава с пълна пара, а сред потенцилните кандидати се появи името и на бившия наставник на Хамбургер и Борусия (Дортмунд) Томас Дол.

Според sportal.bg шефовете на Армейците вече са влезли в контакт с някогашния германски национал, който в кариерата си на треньор е водил също Хановер, унгарския Ференцварош, турския Генчлербирлиги, тимът от Саудитска Арабия – Ал-Хилал, а за последно и кипърският АПОЕЛ (Никозия).

ЦСКА разговаря и със звезда от Евро-92 за треньорския пост 1

Роденият в ГДР бивш халф направи страхотна кариера и като футболист. След няколко силни сезона с екипа на Динамо (Берлин) и падането на Берлинската стена, офанзивният полузащитник игра с екипите на Хамбургер, Лацио, Айнтрахт (Франкфурт) и Бари.

На този етап е ясно, че ЦСКА е водил разговори и с бившия френски полузащитник на тима Беноа Кое, чието евентуално назначение обаче се приема доста хладно от феновете на тима.

Фаворити на привържениците на Червените са бившите наставници на отбора Любо Пенев, който в момента е начело на Царско село, Миодраг Йешич и работещият от доста време в Казахстан Стойчо Младенов, който обаче е без шансове да се завърне на “Българска армия” при сегашното статукво.

В медийното пространство се споменават имената и на Хюб Стеевенс и Фред Рутен, но тяхното привличане е много трудно осъществимо.