ЦСКА сложи цена от 1,5 млн. евро за Брадли Мазику
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" не бързат да се разделят със своя бранител

ЦСКА иска милион и половина евро за един от ключовите си играчи – Брадли Мазику. Контрактът на левия бек с „червените“ изтича след година, а от „Армията“ са предложили нов договор с по-добри условия на 25-годишния футболист. Ако Мазику не приеме предложението да преподпише, то има голяма вероятност „армейците“ да се разделят с него още това лято, като исканата сума е не по-малко от 1,5 млн.

Интерес към Мазику не липсва, но засега на „Армията“ не искат да се разделят с титулярния си бранител. В началото на месеца медиите във Франция разкриха, че новакът в Лига 1 Клермон е набелязал конгоанеца и дори е готов да плати за правата му 1 250 000 евро. До този момент обаче няма конкретна оферта от тима от град Клермон-Феран.

Наближаващото участие на ЦСКА в Лигата на конференциите също кара клуба да не бърза с евентуална продажба. Трансферният прозорец в Лига 1 и останалите големи първенства затваря на 31 август, а плейофите за Лига на конференциите излъчват участниците в груповата фаза няколко дни по-рано, което означава, че продажба може да бъде осъществена след това, пише „Тема Спорт“.

Тиаго Родригес е в същата позиция – договорът му изтича през лятото на 2022-а, когато може да си тръгне като свободен агент. Португалецът е желан от клубове от Близкия изток, но едва ли ще има сделка преди края на евроучастието на ЦСКА. Освен това наставникът Любослав Пенев държи Тиаго да продължи да носи екипа на „червените“.

Бразилски отбор от елита и Лех (Познан) пък се интересуват от Жеферсон.