ЦСКА-София няма да представя официално Ел Маестро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Предвид краткото време, с което новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро разполага за подготовка на тима преди реванша със “Сепси”, официално представяне няма да има. Първата пресконференция, която Ел Маестро ще даде, ще е в сряда преди двубоя с румънския отбор. "

ЦСКА-София няма да прави официално представяне на новия си наставник Нестор Ел Маестро, като обявената причина е, че сърбинът не разполага с много време да подготви тима за срещата-реванш със Сепси в Румъния. Той ще даде пресконференция преди двубоя с клуба от северната ни съседка утре.

Ето какво съобщиха “червените”: 

“Предвид краткото време, с което новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро разполага за подготовка на тима преди реванша със “Сепси”, официално представяне няма да има. Първата пресконференция, която Ел Маестро ще даде, ще е в сряда преди двубоя с румънския отбор.

Вчера наставникът проведе първа тренировка начело на ЦСКА, днес тимът имаше две занимания, а в сряда рано сутрин отпътуваме за Румъния. На 02.08. от 18:30 ч. ще се проведе пресконференцията, а от 19 ч. отборът ще направи последна тренировка преди гостуването на “Сепси”.

Предвид високия интерес и невъзможността на всички медии да присъстват, журналистите, които няма да вземат участие в пресконференцията, може да изпратят до два въпроса на [email protected] до 12:00 ч. в сряда”.