ЦСКА: Запомнете този ден, преборихме се за нашата мечта и нашия дом!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" получиха разрешение за строеж на "Българска армия"

ЦСКА обяви голяма новина – клубът от Борисовата градина е получил разрешение за реконструкцията на стадион “Българска армия”. “Червените” обявиха на феновете да запомнят датата 5 октомври 2023 г. Клубът пише, че днес се е преборил за “нашата мечта, нашия дом”. “Армейците” информират, че предстои 14-дневен срок, който е нужно да изтече, за да влезе документът в сила.

Ето какво пишат от ЦСКА:

“Днес, 05.10., беше издадено разрешителното за реконструкция на стадион „Българска армия“. Запомнете този ден. Денят, в който се преборихме за нашата мечта, за нашия дом. Минаха години, през които се надявахме и вярвахме, оставахме разочаровани, чувствахме се лъгани, бяхме безпомощни, но не се предадохме. След всеки удар се изправяхме и намирахме решение. Изтърпяхме много, но бяхме заедно и не се отказахме. Не позволихме нито за миг мечтата ни да избледнее. Напротив – след всяко „не“ амбицията ни растеше, след всяко „да“ вярата преливаше. Знаехме, че рано или късно ще сбъднем и тази своя най-голяма цел. Ето, че този момент настъпи.

Получихме така заветния документ. Получихме възможността да построим сами новия ни модерен стадион. Благодарим на всички замесени държавници и участници в решенията да се стигне дотук! Благодарим и на онези от вас, които не спряха да вярват в нашите намерения, които ни подкрепяха и не наливаха масло в така и така силно бушуващия огън. А на онези, които до последно не вярваха, които провокираха и подкопаваха искаме да кажем едно – любовта винаги ще бъде по-силната движеща сила. А искрената обич към ЦСКА надделява над всичко.

Оттук нататък предстои 14-дневен срок, който трябва да изтече, за да влезе документът в сила. След изтичането на установеното по закон време ще ви уведомим подробно за плана ни на действие и следващите стъпки, които ще предприемем”.