Светослав Петров: Предстои ни мач срещу съперник с доказал се треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"При Хебър също има психологически товар", обясни наставникът на "виолетовите".

Новият старши треньор на Етър Велико Търново – Светослав Петров, е амбициран да спре пропадането на “болярите” в предстоящия мач у дома срещу Хебър Пазарджик, който е в неделя и започва от 15:15 часа.

“Надявам се в краткото време до мача с Хебър да запозная футболистите с идеите, които имам за развитието на отбора и конкретно за предстоящия противник. Надявам се да се получи един добър мач и най-важното е да извлечем един позитивен резултат. Предстои ни мач срещу съперник с доказал се треньор. Очаква ни много сериозна битка и искам да видя Етър като отбор, а не като 11 индивидуалисти”, заяви Петров.

“Познавам доста добре Хебър, а още по-добре Любо Пенев и Ради Здравков. С Любо сме били съотборници, бил ми е и треньор, и президент. Знам много добре нещата, на които държи и изисква. С неговото идване Хебър се промени доста и като начин на игра, привлякоха добри футболисти. Имам идея как да им се противопоставим, не да ги изненадаме, а да се опитаме да вкараме нашите идеи. Но всичко зависи от футболистите, ние треньорите сме до тъчлинията и до първия съдийски сигнал. Най-важното е нещата да се получат на терена”, призна специалистът.

“Със сигурност и при Хебър има психологически товар. Отборите от втората част на таблицата няма как да сме в серия от 8-9 победи като Лудогорец, ЦСКА или Локо Пловдив, затова още при представянето ми казах, че психологията е изключително важна. Най-важното е да не губиш вяра в себе си, един играч когато загуби вяра в себе си е за никъде”, каза още Светослав Петров.