Добави коментар

Цвети Пиронкова разкри на пресконференцията след победата над Дона Вакич на 1/16-финалите на US Open, че изпитва болки в различни области от тялото си, но въпреки това се надява да е възстановена за сблъсъка с французойката Ализе Корне в следващия кръг.

„Честно казано, чувството не е много приятно,“ призна българската тенисистка. „Имам болки тук и там. Днес също се появиха нови.

„Но терапевтите тук са страхотни, както във всички турнири на WTA. Физиотерапевтите на WTA и масажистите са просто страхотни. Те ми помагат много и с всичко.

„Преминах през много масажи, през много възстановителни процедури и опитвам да подготвя тялото си по възможно най-добрия начин. Имам един ден, за да го сторя. Надявам се, че ще съм готова за следващия си мач.“

Цвети сподели, че срещата с Векич е била доста по-тежка, отколкото показва цифровото изражение.

„Мачът беше труден, макар резултатът да не показва това,“ сподели тя. „Първият сет беше много, много на кантар, особено при 4:4. Всичко беше въпрос на няколко точки.

„Аз съм наистина радостна, че издържах и спечелих частта. После, във втория сет, имаше няколко важни момента. Запазих своето постоянство и това се отплати.“

Пиронкова не пропусна да спомене и най-близките си.

„Говоря много със семейството ми,“ заяви Цвети. „Те също са много щастливи. Може би не са толкова изненадани, колкото мен – така предполагам. Това казват. Споделиха, че знаят, че го имам в себе си. Най-вероятно не очаквахме да се случи толкова скоро, но чувството е страхотно.

Добави коментар
Гласувай: