Далот: Боби Чарлтън представляваше стандарта на този клуб
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тези легенди са довели клуба до най-високите отличия", заяви бранителят.

Десният краен защитник на Манчестър Юнайтед – Диого Далот, отдаде значимото на легендата Боби Чарлтън, който почина в събота. Той стори това на пресконференция преди мача срещу Копенхаген от Шампионската лига.

“Този мач е възможност да покажем, че можем да изградим увереност и да се възползваме от момента на двете поредни победи. Винаги е по-лесно, когато печелиш. Показахме, че можем да намираме начини да печелим, разполагаме с фантастични играчи, които могат да ни дадат това, от което се нуждаем”, сподели Далот.

“Индивидуално, когато пристигнах в клуба, исках да науча повече за историята, близка и по-назад във времето. Имах късмет да опозная Боби Чарлтън, защото той винаги бе там с нас, независимо дали печелим, или губим. Винаги беше там, за да ни покаже признателност или пък за да ни каже, че можем да играем и по-добре”, добави той.

“Той просто представляваше стандарта на този клуб и това, което искаме. Трябва да погледнем назад и да помислим, защото тези легенди са довели клуба до най-високите отличия, то ние трябва да следваме техните стъпки”, завърши Далот.