От Челси са наясно със заместника на Тиаго Силва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В радара на "сините" от Лондон е Алесандро Бастони от Интер.

Челси се интересува от защитника на Интер Алесандро Бастони, докато от клуба се подготвят за евентуалното напускане на Тиаго Силва.

Бразилският ветеран вече е на 39 години и договорът му със “сините” трябва да изтече през 2024-а, след като подписа едногодишно удължаване по-рано тази година.

Възможно е Силва да реши да удължи престоя си с още 12 месеца, но завръщането в Бразилия се счита като опция и Челси започва да се подготвя за живота след ерата на бившата звезда на Милан и ПСЖ.

Силва, въпреки възрастта си, е играл по 90 минути във всеки мач от Висшата лига за лондончани този сезон, като мениджърът Маурисио Почетино предпочита огромния опит на бранителя в отбор, който сега е пълен с млади играчи.

Завръщането към пълна форма на Беноа Бадиашил обаче ще бъде интересно, тъй като бившият ас на Монако беше един от най-добрите играчи на Челси през миналия сезон след преминаването му през януари на “Стамфорд Бридж” и много фенове призоваха той да бъде включен в предпочитаната от Почетино титулярна единадесеторка.

От Челси обаче вече започват да се подготвят за неизбежното напускане на Силва и обявиха възможен ход за звездата на Интер Бастони.