google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Полузащитникът на Арсенал – Дани Себайос, обясни защо е решил да премине в лондонския клуб, а не в Ливърпул.

„Аз наистина бях много горд, че клуб като Ливърпул се интересува от мен, но избрах Арсенал заради Унаи Емери и начина, по който той се отнасяше с мен. Мисля, че на този етап не бих се вписал много добре в тима на Ливърпул.

Унай беше основната причина да взема това решение и да премина в Арсенал. Той дори дойде у дома, за да ми каже лично, какъв голям почитател е на моята игра, още от времето на Бетис.

Доверието на треньора е ключов аспект за възможно най-доброто представяне на всеки футболист, Унаи ми каза, че аз ще бъда много важен играч в отбора. Затова  и не се поколебах нито за миг да се преместя в Арсенал.

Клоп е отличен треньор, но трябва да се вземе предвид и конкретната философия, характерна за всеки индивидуален отбор. Мисля, че в момента моят стил на игра едва ли би се вписал добре в играта на Ливърпул. Независимо от това, аз съм горд, защото интересът към мен от страна на един от най-добрите отбори в Европа доказва, че правя всичко така, както трябва “, заяви  Дани Себайос пред Marca.