Давид Алаба смята да играе още дълго за Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Австрийският защитник не смята да напуска 'Сантяго Бернабеу'

Австрийският бранител Дейвид Алаба не смята да си тръгва от Реал Мадрид, въпреки че има спекулации за интерес към него и той идва логично от клубове от Саудитска Арабия.

„Няма шанс Алаба да се раздели с Реал, а и клубът не би го оставил да напусне дори при огромно финансово предложение. Дейвид Алаба обича Реал Мадрид, града и клуба. Няма никакъв шанс да си тръгне“, пише трансферният гуру Фабрицио Романо в социалните мрежи.

Испанската медия Fichajes наскоро пусна информация, че Ал Итихад е предложил 40 милиона евро за подписа му, включително 25 милиона евро на година лично за футболиста. Саудитският клуб е бил готов да увеличи офертата за Алаба до 55 милиона, но въпреки това надали ще се случи подобен трансфер.

Давид Алаба премина в Реал Мадрид от Байерн през 2021 г. В дебютния си сезон за клуба, Алаба записа 30 мача в Ла Лига, като вкара 2 гола. През миналата кампания футболистът изигра само 23 срещи в първенството. Алаба започва ударно новия сезон като игра пълни 90 минути и в четирите срещи на Реал в испанския шампионат.