Дебърлиев: Ние сме достатъчно уверени на този етап!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имахме шанс да грабнем победата в края, но сме щастливи от точката“

Капитанът и страж на Хебър Петър Дебърлиев направи своя коментар след нулевото реми срещу ЦСКА-София на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик в първи кръг на efbet Лига. С изявите си успя да неутрализира “червените” и спаси точката за “гробарите” и бе избран за играч на мача.

„Успяхме да ограничим ЦСКА до няколко ситуации. Минимизирахме ситуациите пред нашата врата, благодарение на моите съотборници, които спазиха указанията на треньора. Имахме шанс да грабнем победата в края, но сме щастливи от точката“, сподели Дебърлиев.

„Нашият план беше да използваме ситуациите, които ни се отдадат. Няколко неща ни повлияха в началото, но към 20-ата минута си влязохме в добро темпо“, заяви още капитанът.

„Пътят, който извървяхме, всеки може да го види. Днес показахме коренно различно лице срещу ЦСКА. Ние сме достатъчно уверени на този етап. Треньорът ни вдъхва увереност в моменти, в които и ние не си вярваме. Хебър ще изглежда по много различен начин от това, което показахме през миналия сезон“, каза вратарят.