google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тази година бяхме непобедени в Европа, което е невероятно", заяви Мойс

Наставникът на Уест Хем Дейвид Мойс бе на седмото небе след триумфа на “чуковете” в Лига на Конференциите. Мойс стана първият шотландец, спечелил европейски клубен турнир след сър Алекс Фъргюсън, който през 2008 г. триумфира с Манчестър Юнайтед в Шампионска лига.

Дейвид Мойс говори след успеха над Фиорентина с 2:1 във финала в Прага. Той заяви, че Уест Хем е направил поредната крачка напред към прогреса. Мойс сподели, че чувството да отбележиш победен гол в последните минути е брилнятно.

„Това е фантастично. Имам дълга кариера във футбола и мога да ви уверя, че нечесто се преживяват подобни моменти. За радост ние имахме страхотна вечер. Трябва много работа за тези моменти. Днес бяхме брилянтни“, каза Дейвид Мойс.

„Уест Хем е чудесен клуб в източния край на Лондон, семеен клуб. Днес беше направена поредната стъпка напред към прогреса“, добави емоционалният треньор.

„Мачът не се разви по начина, по който очаквахме. Тази година бяхме непобедени в Европа, което е невероятно. Ще бъде удоволствие през следващия сезон да играем в Лига Европа. Моментите, в които печелиш в последната минута и празнуваш със семейството не са толкова чести. Може да се случи и срещу нас, но днес чувството е брилянтно. Турнирът беше много добър за нас. Играчите бяха незабравими“, каза още наставникът на “чуковете”.